Wineandbarrels Fredericia afholder den 30. juni et After workevent i rammerne på Vejlevej 60. Her vil der være både gode tilbud, franske vine og præsentation af vinkøleskabe fra det franske mærke, Eurocave.

I anledning af, at Tour De France kommer til Danmark, har Wineandbarrels lavet et event med fokus på det franske, hvor de indbyder alle til gå på sommerferie med gode tilbud og et par gratis glas vin. I løbet af halvanden time vil man både smage på franske bobler, høre om vinkøleskabe, smage snacks og smage tre slags franske vine i alt.

Sofie Møller og Nicklas Iversen fra Wineandbarrels i Fredericia. Foto: AVISEN

– Vi har besluttet at lave eventet, fordi vi vil hylde, at Tour De France kommer til Danmark. Der vil være hele tre slags franske vine, som man kan smage, derudover har vi mange gode tilbud på produkterne fra vores franske producenter, så det er da en fantastisk måde at gå på weekend på og være klar til Tour De France siger Sofie Møller, der er store manager hos Wineandbarrels i Fredericia. Hun er selv begejstret de franske vine og historien bag.

– Jeg er selv meget begejstret for franske vine. Der er en historie bag smagen og strukturen i vinen, hvor man kan smage jordbunden i vinen, det er så fantastisk, og jeg leverer også gerne et godt mad og vinmatch på dagen herude, siger Sofie Møller.

Det med at afholde event er noget, som man vil gøre mere, fortæller Nicklas Iversen, der er salgskonsulent hos Wineandbarrels.

– Det er helt klart noget, vi vil gøre mere i. Vi kan se, at der er ekstra opmærksomhed på det, og det gør det mere interessant for os at afholde sådanne arrangementer. Vi nyder at gøre noget ud af det. Vi er faldet godt til her i Fredericia, hvor vi kan mærke, at folk tager godt imod os, derudover er vi stadig meget nye her endnu, vi har jo ikke været her så længe, så der er også folk, der kommer for at få en flaske vin, som jo ikke det vi sælger. Vi sælger alt det lækre til vinene fra køleskabe, hvor man kan opbevare sine vine godt til proptrækkere, så man kan åbne sine vine, fortæller Nicklas Iversen.

Wineandbarrels sælger både til fagmanden og den private kunde.

– Vi har produkter til alle. Både den helt almindelige gængse dansker og til nørden, der går op i de mindste detaljer. Bag os kan man også se vores kælderindretning, som vi også laver og designer for vores kunder ud fra det rum, de har derhjemme. Størstedelen er køleskabe, hvor vi har alt fra billigt til det allerdyreste på marked, og som vi har i alle størrelser. Vi kan omfavne alle kunder, og derfor vil vi også gerne vise frem, vi har over 3000 varenumre her i Fredericia, og åbner lige nu showrooms rundt omkring i hele verden, siger Sofie Møller afslutningsvist.