Tusindvis af mennesker troppede op på Rådhuspladsen for at fejre Tour de France-vinder Jonas Vingegaard. De første mødte tidligt op, og mange var kommet langvejs fra. Allerede efter kl 12.00 var Rådhuspladsen fyldt så meget op, at de tilstødende mennesker måtte stimle sammen ud til kantstenen ved H.C. Andersens Boulevard, og på det tidspunkt var vejen endnu ikke spærret af. Det blev en historisk fejring af danske Vingegaard i København.

Der blev sunget: “Hvem har vundet Touren i år, Vingegaard”, “Det er et yndigt land” og bare “Vingegaard, Vingegaard, Vingegaard”. Farvesammensætningen varierende fra dannebrogs røde-hvide til den gule trøje, flere var også mødt frem i den prikkede bjergtrøje. Tidligere på dagen havde flere cykelhandlere og sportsforretninger meldt alt udsolgt. En enkelt havde et par t-shirts tilbage, ellers var alt, der mindede om touren, rippet.

Børn og voksne i alle aldre var mødt frem og som minutterne skred frem udviklede Rådhuspladsen i København sig til en stor festplads, hvor folket i festlige farver sang, jublede og klappede løs – også de helt små i klapvogne var udstyret med dannebrog.