Vejle Boldklub er i gang med forberedelserne til den kommende sæson i NordicBet Ligaen. De har skrive kontrakt med Azer Busladzic og den 19-årig venstre back, Christoffer Ravn.

Christoffer Ravn kommer til Vejle fra AaB’s U19-ligahold, hvor han har været anfører.

– Christoffer Ravn er en lovende spiller, og vi er glade for at få ham tilknyttet Vejle Boldklub. I den indledende dialog gav Christoffer tydeligt udtryk for, at han virkelig gerne ville Vejle, og for mig fortæller det noget om den anseelse, vi som klub har iblandt de talentfulde spillere i landet, VB’s sportschef, Marius Adrian Nicolae.

Den anden nye spiller er, Azer Busladzic, der tidligere har spillet mere end 100 kampe for Vejles førstehold.

– Azer har tidligere været på vej til Vejle Boldklub, og jeg er derfor tilfreds med, at vi nu er kommet i mål med opgaven. Vi kigger ind i en ny sportslig struktur, hvor vi vil have et endnu større fokus på forståelsen af Vejle Boldklub, kvaliteten i de spillere, vi henter ind, og hvor vi ønsker at skabe en endnu stærkere kultur på førsteholdet. Alt dette taler kontrakten med Azer Busuladzic ind i. Vejle Boldklub får en spiller, der kender til klubben, til ligaen, og til den opgave, som vi står overfor. Samtidig får vi en spiller ind, der både kan bidrage som leder, men også som et eksempel på den vilje, som en hurtig tilbagevenden til 3F Superligaen kræver, siger Marius Adrian Nicolae.