Vejle Boldklub har i dag skrevet kontrakt med den færøske landholdspiller Hallur Hansson, der har en fortid hos de tidligere 3F Superliga-rivaler fra AC Horsens. Midtbanespilleren tiltræder i Nørreskoven med det samme.

Vejle Boldklubs cheftræner, Peter Sørensen, er glad for aftalen med Hallur Hansson, der ifølge cheftræneren har klare kompetencer, der skal hjælpe Vejle Boldklub til bedre resultater.

– Hallur Hansson kommer med et kendskab til 3F Superligaen og til sine holdkammerater, der gør integrationen øjeblikkelig. Vi får en dygtig spiller og en stærk karakter, der sammen med sine holdkammerater skal være med til at løfte os. Det er en spiller, der vel med rette kan kategoriseres som ¾ dansk, og som altid er garant for en helhjertet indsats, hvor der kommer græs på tøjet. Samtidig har Hallur Hansson en form, senest med 90 minutter i landskampen mod Skotland, der gør, at han kan bidrage med det samme, fortæller Peter Sørensen.

For den nyeste spiller i Nørreskoven er opgaven lige til og muligheden perfekt.

– Jeg er glad for den aftale, jeg har lavet med Vejle Boldklub. Det siger sig selv, at jeg kender til klubben og holdet, og samtidig har jeg talt med Viljormur om den kvalitet, der, uanset den nuværende placering, er i truppen. Jeg vil give alt, jeg har, for at sikre klubben gode resultater hen over efteråret, fortæller den 29-årige midtbanespiller.

Hallur Hansson træner med sine nye holdkammerater i dag i VB Parken og har i første omgang underskrevet en aftale, der er gældende efterårssæsonen ud.

Skriv en kommentar