Sydøstjyllands Politi anholdt i går omkring 12.40 tre mænd i Vejle, da de blev fundet i besiddelse af narkotika, og det er politiets opfattelse, at narkotikaen blev opbevaret med henblik på videresalg. Sydøstjyllands Politi anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret.

De tre mænd på 22 år, 25 år og 28 år er alle fra Vejle-området, og de fremstilles i dag i grundlovsforhør ved retten i Kolding kl. 12.30 for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. 

Narkotikaen blev fundet i forbindelse med en ransagning af en bil, de tre mænd opholdt sig i på Grøndalsvej i Vejle omkring kl. 12.00 i går, og i forbindelse med en efterfølgende ransagning af en bolig i Vejle, som de to mænd på 25 år og 28 år har tilknytning til. 

Alle tre mænd fremstilles og sigtes for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg af omkring 48 gram kokain og ca. 980 gram hash, og de to mænd på 25 år og 28 år fremstilles og sigtes yderligere for besiddelse af omkring 67 gram kokain, ca. 900 gram skunk og ca. 403 gram hash, alt med henblik på videresalg. 

Sydøstjyllands Politi anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og grundet efterforskningen og det formentlige lukkede grundlovsforhør, er der ikke yderligere oplysninger, der kan deles med offentligheden på nuværende tidspunkt.