Et enigt ansættelsesudvalg i Fredericia Kommune pegede i november 2020 på Morten Pors Ilsøe som ny koncernchef for seniorområdet i Fredericia. Nu er han fortid.

Skanderborg Kommune har for få timer siden præsenteret Morten Pors Ilsøe som ny chef for Sundhed, Omsorg og Handicap. Han tiltræder allerede 1. august.

– Med Morten Ilsøe får vi virkelig en kapacitet. Han har stor erfaring med at navigere på sundheds- og ældreområdet, og han bliver helt central i arbejdet med at løse de vigtige udfordringer, vi står overfor de kommende år med flere ældre borgere og nye opgaver i det nære sundhedsvæsen. Jeg ser frem til samarbejdet, og jeg er sikker på, at både politikere, ledere og medarbejdere såvel som chef-kolleger kommer til at drage nytte af Mortens evner til at lytte, samarbejde og skabe tillid omkring sig, fortæller direktør Lone Rasmussen.  

Som chef for Sundhed, Omsorg og Handicap kommer Morten Ilsøe til at stå i spidsen for et område med 1.800 medarbejdere og et samlet årligt budget på ca. 1 mia. kr.  

– Udover sundheds- og ældreområdet, som jeg har stor erfaring inden for, så ser jeg også frem til at arbejde med psykiatri- og handicapområdet, som er nyt og spændende for mig. Og så glæder jeg mig til at arbejde ind i den styringsmodel, som Skanderborg Kommune er kendt for. Principperne om en høj grad af decentral frihed, hvor beslutningerne træffes tæt på borgerne, flugter rigtig godt med mit ståsted som leder. Det er for mig at se et godt udgangspunkt for at udvikle området og løse fremtidens udfordringer, siger Morten Ilsøe. 

Som chef for Sundhed, Omsorg og Handicap træder Morten Ilsøe ind i Skanderborg Kommunes koncernledelse. 

Han er bosat i Odder med sin hustru og to sønner.