Så skal vi samles til musik igen. Programmet til cirkelbroen er klar – alle er inviteret til fest. Der vil hver torsdag fra uge 26 til 32, kunne opleves live koncerter med danske musikere, der spiller fantastisk musik helt gratis på Østerstrand. Fredericianerne opfordres til at komme i god tid, og til at indtage området omkring cirkelbroen på Østerstrand.

Du kan opleve danske navne som Zididada, Philip, Outlandish, Alexander Brown, Thomas Buttenschøn, Sveistrup & Back To Back.

– Det glæder mig, at vi kan invitere alle Fredericianere og vores turister til folkefest hver torsdag i hele sommeren med koncerterne på Cirkelbroen. Jeg håber, at der kommer mange mennesker, og de vil bruge anledningen til at pakke picnic kurven eller spise på en restaurant eller en café først, udtaler Susanne Eilersen, formand Bosætnings- og Turismeudvalget.

Koncerterne starter klokken 20, og vil vare i cirka en time, så der er rig mulighed for at spise en god middag i byen først eller pakke madkurven hjemmefra. Koncerterne bliver alle gange afholdt på stranden, så vi krydser fingre for, at regntøjet ikke skal pakkes. Koncerterne er arrangeret af Visit Fredericia, som en del af Sommer i Fredericia.

Sommer i Fredericia starter fredag den 24. juni, og det samlede program kan ses her: www.sommerifredericia.dk

Det fulde program:
30. juni: Zididada
07. juli: PHILIP
14. juli: Outlandish
21. juli: Thomas Buttenschøn
28. juli: Sveistrup
04. august: Back To Back
11. august: Alexander Brown

Se meget mere her: Koncerter på Cirkelbroen | Live musik – Sommer i Fredericia | VisitFredericia

Torsdagskoncerterne er en fest for alle, og derfor er udvalget af koncerter i år også bevidst genremæssigt brede, så der netop er noget for enhver smag, men også mulighed for at man kan få udvidet sin musikalske horisont og lære ny musik at kende, helt gratis. De nye cirkelkoncerter er en del af den styrket turismeindsats og Sommer i Fredericia. Koncerterne vil blive afholdt.