I disse dage skinner solen højt over Fredericia, temperaturerne har været skyhøje og danskerne holder ferie. I Madsby Legepark er der fuld fart på, der er fyldt med glade børn, forældre der nyder skyggen og gode oplevelser for store og små. Fredericia Kommune søger nu en forpagter af den velbesøgte kiosk midt i legeparken.

Madsby Legepark er en familievenlig legepark, som netop har gennemgået en stor renovering af legefaciliteter og dyreområder. Der er gratis adgang hele året rundt, og parken har et årligt besøgstal på ca. 400.000 gæster.

Madsby Legepark er en del af Madsbyparken, som er en 80 hektar stor bypark i Fredericia. Madsbyparken indeholder Fredericia Idrætscenter, Den Historiske Miniby, Monjasa Park og et stort grønt areal derimellem, som bl.a. indeholder Danmarks første mountainbike- og paraspor.

Forpagtningskontrakten løber 3 sæsoner, med mulighed for at lave en forlængelse på yderligere 2 sæsoner – med genforhandlingsret. Kontrakten er gensidigt uopsigelig i et år efter indgåelsen, herefter vil der være en 6 måneders opsigelsesfrist fra forpagters side.

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser, i trygge rammer, er kendetegnende for området.

Med over 400.000 gæster årligt, er det områdets største turistattraktion for børnefamilier. Madsby Legepark tiltrækker gæster fra både nærområdet og resten af Danmark samt udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen er fra påske til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent for de betalende aktiviteter, som bådudlejningen og minigolf. Gæsterne kan tage en spændende tur med Madsbytoget, der kører mellem alle faciliteterne i Madsbyparken. Du finder også en stor dyreafdeling med bl.a. fugle i en indendørs og udendørs volierer, indhegninger med geder, grise, kaniner og køer.

Fredericia Kommune ønsker en nytænkende forpagter, der ikke blot gør som man plejer, men også tør tænke frem og tør udvikle kiosken i Madsbyparken.  Forpagter er forpligtet til dagligt i legeparkens sæson, at tilbyde et attraktivt udbud af mad, drikkevarer og is.