For anden dag i træk var det en rytter fra Quick Step Alpha Vinyl. Denne gang sejrede Fabio Jakobsen i en massespurt i Nyborg efter, at feltet havde passeret Storebæltsbroen, hvor vinddramaet udeblev, men til gengæld var der styrt undervejs på den 18 kilometer lange bro.

Dagens anden etape var præget af et langt udbrud med blandt andet danske Magnus Cort. Cort havde som erklæret målsætning at komme i bjergtrøjen, og den mission lykkedes. Magnus Cort var overlegen i de tre bjergspurter undervejs, og han kommer derfor til at køre i bjergtrøjen på etapen fra Vejle til Sønderborg.

Langs hele ruten var der igen proppet med danskere. Undervejs var der særligt store tilskuermængder ved bjergspurtene, hvor de cykelglade danskere kunne se Cort tage armene over hovedet efter den tredje spurt. Også i målområdet i Nyborg var der mange mennesker. Fra målområdet og i fanzonen kunne de se og høre slagets gang, som blev vist på storskærme, og der blev særligt jublet, når danskerne kom i fokus.

Det skete på Storebæltsbroen, hvor blandt andet den gule trøje, Yves Lambert, blev sat tilbage af et styrt. Med til at hente den gule trøje tilbage til feltet var Michael Mørkøv og Mikkel Honoré, og da det blev annonceret, at danskerne fik Lambert tilbage i feltet, var der høj jubel.

I feltet trykkede en anden dansker, Kasper Asgreen, den af. Koldingenseren satte et højt tempo på de sidste kilometer, og han spillede derfor en hovedrolle, da det lykkedes Fabio Jakobsen at vinde. Der var dog kamp til stregen, da Mads Pedersen indledte en lang spurt, og først på de sidste meter blev overhalet af først Jakobsen og siden Wout Van Aert.N Netop Aert overtager den gule trøje fra Lambert, da han fik skrabet bonussekunder sammen, og nu er et sekund foran Lambert.