Kasper Søstrøm Müller, 35 år, stiller op til Folketinget for Moderaterne ved næste valg i storkreds Syddanmark.

Kasper Søstrøm er uddannet socialrådgiver og projektchef for Den boligsociale Helhedsplan i Sønderparken og Korskærparken Fredericia.

– Jeg er sikker på, at mange danskere er trætte af den blokpolitik, øgede polarisering og symbolpolitik, som har præget udviklingen i Danmark de sidste 10 år. Det skal vi have gjort noget ved. Jeg har i 10 år arbejdet med at løse sociale problemer, og så er det beskæmmende, at vi som fagpersoner godt kender løsningerne, men kan se at politikerne generelt er fakta-resistente og kassetænkende – og derved kun har forværret situationen for mange udsatte borgere. Derfor mener jeg, at der er behov for flere fagpersoner på Christiansborg, frem for levebrødspolitikere. Vi har klart behov for reformer i forhold til social- og beskæftigelsespolitikken, hvor vi gentænker, hvordan vi kan skabe bedre rammer, vilkår for og samspil mellem de udsatte grupper og medarbejderne i institutionerne, siger Kasper Søstrøm og fortsætter:

– Generelt mener jeg, at vi skal sætte fagligheden fri, decentralisere kompetencer og ansvar – og derved genskabe tilliden til vores offentlige systemer. Senest har jeg bidraget med at skrive og kvalificere nogle af de politiske synspunkter og forslag til Moderaternes partiprogram, som ligger mit hjerte nærmest. Med dette engagement som ballast, har det været et naturligt næste skridt for mig at lade mig opstille i storkreds Syddanmark i kampen for er nyt politisk Danmark, slutter Kasper Søstrøm Muller.

[bsa_pro_ad_space id=6]