Hvad der lignede en uafgjort kamp, og endnu en skuffelse i sæsonen for Middelfart Boldklub, blev med ét forvandlet til euforisk jubel. Dybt inde i dommerens overtid dukkede Mathias Præst op på et hjørnespark og sikreede middelfarterne en sejr på 3-2.

Med sejren mod FA 2000 i sidste weekend havde Middelfart fået fornyet håb i overlevelseskampen i 2. division, og selvom Middelfarts skæbne hang og stadig afhænger af Brabrands resultater, var chancerne for overlevelse markant større med sejren mod FA 2000, og med endnu en sejr mod Kolding, er der for alvor overlevelseshåb i Middelfart.

I starten af opgøret mod Kolding så det svært ud. Koldingenserne har sikret sig overlevelse for flere runder siden, og de havde derfor ikke noget på spil, men alligevel var Koldings fanklub, Woodside, troppet talstærkt op på Middelfart Stadion, og de kunne se gæsterne var tæt på at komme foran efter 11 minutter i forbindelse med er hjørnespark. Forsøget endte Casper Radza dog med at redde.

Middelfart var presset i bund, men på deres første chance slog de til. Efter knap en halv times spil fik Jacob Linnet bolden på kanten af feltet, og med et hårdt spark kanonerede han bolden ind bag Christoffer Pedersen i Kolding-målet.

Middelfart pressede på for en sejr. (Foto: AVISEN)

1-0 var også stillingen ved pausen, men det vendte hurtigt i anden halvleg. Efter et hjørnespark headede Jakob Kiilerich bolden i netmaskerne og fik bragt balance i regnskabet, men det lod Middelfart sig ikke gå på af. Efter 64 minutter scorede Lester Hayes for anden kamp i træk, da han brød igennem i højre side, hvor han fik vristet sig fri, og scorede på Christoffer Pedersen, der ikke så alt for heldig ud i situationen.

I minuttet efter var Kolding tæt på at udligne igen, men denne gang var Radza på plads. Med syv minutter igen kunne han dog intet stille op, da Mike Vestergård slog bolden ind i feltet til Oliver Møller, der headede bolden på tværs og strøg ind i mål til 2-2.

På dette hjørnespark i kampens overtid fik Middelfart scoret. (Foto: AVISEN)

Middelfart jagtede i slutminutterne sejren, der pynte markant i bestræbelserne på at undgå nedrykning. I det 92. minut var det tæt på i en situation, hvor Hayes fik bolden i Koldings felt, men i stedet for mål, blev der hjørnespark. På hjørnesparket dukkede Mathias Præst op på bagerste stolpe, og han fik bolden i mål til 3-2, hvilket sendte Middelfart i ekstase. Umiddelbart efter blev kampen fløjtet af, og Middelfart kunne derfor konstatere, at Præst sikrede dem en vital sejr i kampen om overlevelse i 2. division.

Sejren til Middelfart betyder, at FA 2000 nu er sikre på at rykke ned, da de har fem point op til Middelfart. Foreløbigt indtager Middelfart tiendepladsen, der giver overlevelse, men de kan blive overhalet igen af Brabrand, der lørdag møder Skive på udebane.

Middelfart Boldklubs sportschef, Søren Godskesen, stormede ind på banen, da kampen blev fløjtet af. (Foto: AVISEN)