Vores anmelder var tilfreds med, hvad han oplevede til torsdagens koncert med Outlandish.

Truende skyer afholdt ikke et usædvanligt stort antal Fredericianer fra at komme på Østerstrand til en strandkoncert med gruppen Outlandish.

Outlandish er en hip-hop musikgruppe baseret i Danmark. De blev dannet i 1997 i københavnsområdet. De har haft flere ørehængere på hitlisten, hvilket kunne ses på publikum, der sang og nynnede med på det meste. De er gode performere, selvom der ikke skete meget på scenen, formåede de med deres vuggende rap lignende stil, at få denne strandkoncert til at ligne en intimkoncert med deres stille siddende optræden, god timing i musikken, gode vokaler og en dygtig lydmand, der hurtigt fik styr på den feedback, der var i starten. Herligt at se en lydmand rigtigt placeret på Østerstrand.

Outlandish er erfarne drenge, der kan deres kram. De var en meget positiv overraskelse. I solnedgangens skær fik de publikum, tobenede såvel som firebenede, godt involveret og havde en positiv, flot og kontrolleret lyd, så alle vokaler og instrumenter fremstod flot, så tak til lydfolket. Hit på hit blev spillet og en stor del af sangene havde spansk-latinsk tekst, som nok de færreste forstod.

Sæsonens mest vellykkede koncert og stor tak til arrangørerne for det.