Den 37-årige mand som fredag den 3. juni blev stukket med kniv i Hobro, blev i går – tirsdag den 7. juni – erklæret død. Nordjyllands Politi betragter derfor sagen som en drabssag. Den mistænkte til drabet er blevet anholdt i Italien, men politiet søger vidner til en scooter/knallerts færden i området omkring gerningsstedet, som et led i efterforskningen.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Carsten Straszek.
Offerets pårørende er underrettet og Nordjyllands Politi arbejder intenst med forskellige undersøgelser i sagen.

Politiet søger vidner til scooter/knallerts færden

– Vi er i fuld gang med at stykke hændelsesforløbet sammen i denne tragiske sag, og derfor vil vi gerne efterlyse vidner, som har set en bestemt scooter ved gerningsstedet – eller i området omkring. Det er vores opfattelse af den formodede gerningsmand har anvendt dette køretøj, da han forlod gerningsstedet. Selve scooteren er allerede i vores varetægt, så vi ønsker derfor ikke henvendelser om, hvor den kan findes eller hvem der ejer sådan en scooter, siger Carsten Straszek.

Nordjyllands Politi søger i stedet efter vidner, der har set scooteren – eller personer ved scooteren – følgende steder, fredag den 3. juni:

• Randersvej ud for nr. 32, A, B og C, i tidsrummet mellem kl. 21:20 – 21:55

• Stoldal ud for boligblokken nr. 40-48, i tidsrummet fra kl. ca. 21:55 – 02:40.

• I området mellem Randersvej 32 og Stoldal 40-48, herunder Søndervang, Søndertoften, Højagerparken, Stolbjervej og Stoldal, i tidsrummet mellem kl. 21:55 – 02:40.

Scooteren har påmonteret en gul nummerplade bagpå, og der er tale om en ”lille knallert (30 km/t)”.

Politikommissær Carsten Straszek opfordrer alle med oplysninger i sagen, til at ringe til politiet på telefon 114.