Fredericia Judo & Ju-jutsu Klub tilbyder efter sommerferien judotræning i Taulov. Lokal tømrermester lægger gratis lokaler til.

Fredericia Judo & Ju-jutsu Klub har efter sommerferien et nyt tilbud til børn og unge i Taulov,
Skærbæk og omegn. Hvis man har lyst til at prøve noget andet end de allerede populære sportsgrene som håndbold, fodbold og gymnastik, så kan man, hvis man er mellem 8 og 14 år, gå til judo i Taulov en gang om ugen.

Formand for Fredericia Judo & Ju-jutsu Klub, Lasse Hildingberg, fortæller, at klubben længe har været på udkig efter en lokation i Taulov til en satellitafdeling med et tilbud om kampsport.

– Vi har deltaget i projekt Let’s go på Skærbæk Skole, hvor mange viste stor interesse for judo, og vi vil gerne prøve at gøre det let for børn og unge i området at gå til kampsport, så de i første omgang ikke skal køre til Fredericia. Vi har været i dialog med Elbohallen om at få plads i hallen, men det har ikke kunnet lade sig gøre, da der desværre ikke er plads til opbevaring af vores måtter, som vi skal bruge til træningen, siger Lasse Hildingberg.

Lokal tømrermester giver hjælpende hånd

I stedet er den lokale tømrermester, Klaus Jensen, der har KJ Tagmontage, kommet klubben til hjælp. Det kan lade sig gøre, da Klaus Jensen har tomme erhvervslokaler i Taulov i øjeblikket, og så længe de ikke er lejet ud, har klubben fået lov at rykke judomåtter ind i lokalerne.

– Det er et fantastisk godt tilbud, som Klaus er kommet med. Vi håber selvfølgelig, at vi på sigt kan finde en løsning med Elbohallen, men i første omgang er det her et rigtigt fint tilbud, siger Lasse Hildingberg.

[bsa_pro_ad_space id=32] [bsa_pro_ad_space id=7]


Så efter sommerferien kan børn fra 8 til 14 år hver tirsdag fra 17.30 til 18.30 få judotræning i Taulov. Den første træning er tirsdag den 23. august. De første 25, der melder sig ind, får en gi (den dragt man træner judo i) med i kontingentbetalingen, der kun er 250 kr/halvårligt.

Træningen vil foregå på Udsigten 5. Hvis man ønsker træning flere gange om ugen, må man dog køre ind til Nørrebrogade 131L i Fredericia. Her tilbyder klubben træning to gange om ugen for alle aldersgrupper, og der er mulighed for at træne Judo, Ju-jutsu, Brasiliansk Jiu-jitsu og Aikido.

Feriesjov den 29. juni 2022

Man skal faktisk ikke vente til efter sommerferien. Allerede den 29. juni 2022 fra 16.15-17.45 er der judo, som en del af feriesjov. Her kan man bare dukke op og deltage i træningen. Det har ladet sig gøre, da tøjbutikken, Molly og My, har givet os mulighed for at komme ind før tid. Tilmelding kan ske her:
https://fjjk.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintainEnrollment.aspx?TeamID=35

[bsa_pro_ad_space id=6]