FC Fredericia har indgået lejeaftaler for den kommende sæson med målmanden Valdemar Birksø og Oliver Olsen. Ydermere træner to prøvespillere med i den fredericianske klub.

Tirsdag var FC Fredericia-truppen for første gang efter sommerferien. Med var de to allerede offentliggjorte nye spillere i form af Nicklas Røjkjær og Simon Bækgård, men med var også Valdemar Birksø og Oliver Olsen, hvor sidstnævne får endnu en sæson i FC Fredericia-trøjen som lejespiller.

– Jeg vil gerne ud at spille nogle kampe for at få noget seniorerfaring som målmand, så jeg glæder mig til at komme i gang i Fredericia og bevise mig dernede. Jeg har fået et godt indtryk af deres setup, så jeg er sikker på, at det bliver godt for min udvikling, siger Valdemar Birksø, der ved samme lejlighed har forlænget kontrakten med FC Midtjylland frem til sommeren 2027.

FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, glæder sig at have Birksø og Olsen i truppen.

– Da vi fik Oliver hertil sidste år, stod han foran sin første sæson på senior-niveau, og det samme er tilfældet med Valdemar nu, så der er selvfølgelig også en del tålmodighed i det. Men vi har haft eksempler herfra, hvor det jo er lykkedes os at bidrage til at spillerne når et højere niveau, så vi ser meget frem til at have dem begge med på holdet til den kommende sæson, siger Michael Hansen.

Med på træningsbanen var også australske Peter Makrillos, der i første omgang ikke forlængede kontrakten med FC Fredericia, men i den kommende periode vil parterne se hinanden an. Med var også den unge venstrebenede forsvarsspiller Frederik Ploug, der er ejet af Viborg, og som primært spiller venstre back, men som også kan gøre sig i midterforsvaret.

FC Fredericia spiller første træningskamp på mandag, hvor SønderjyskE er modstanderen på udebane.