FC Fredericia startede tirsdag træningen op. Væk er rutinerede spillere som Christian Ege og Anders Holvad, og derfor skal nye ind spillere træde i karakter. Cheftræner Michael Hansen er spændt på, hvordan det bliver, da der er spillere, som skal vokse ind i den rolle.

Henover i de seneste år er der sket et markant skifte i FC Fredericia. I forrige sæson var det Andreas Oggesen og Dennis Høegh, der forlod FC Fredericia, og midt i sidste sæson skiftede Alexander Nybo til Randers. Nu er Christian Ege og Anders Holvad draget videre i karrieren. Det er 906 kampe, der inden for en kort tidsperiode har forladt FC Fredericia, og det har rusket om i hierarkiet, hvor Jeppe Gertsen, der kom til fra Silkeborg allerede sidste sommer, er udset en nøglerolle, da han allerede i sin første sæson i klubben blev viceanfører. 

Tilbage i FC Fredericias trup, efter Ege og Holvads afgang, er der nu tre spillere med over 100 kampe. Det er Nicolaj Ritter med 117 kampe, Erik Nissen med 109 kampe og Kristian Kirkegaard med 103 kampe. Ned til de næste i rækken er der et længere stykke. Den næste i rækken er Alexander Jensen, der kom til klubben i sommeren 2020, og siden har spillet 65 kampe i FC Fredericia. Tilbage er den resterende del af truppen, der har spillet én sæson i klubben, og derfor skal nye spillere til at tage ansvar, og det vedkender cheftræner Michael Hansen i dette interview:

En af de spillere, som det derfor ligger i kortene skal tage over, er Alexander Jensen, der selv føler sig rustet til det, selvom han kun er 20 år, men til gengæld tager hul på den tredje sæson i FC Fredericia.