Fra på torsdag tilbyder turbåden MS Fortuna tapas, hvis man tager en tur med den om aftenen i de idylliske omgivelser på Lillebælt.

Ejer af båden, Gorm B. Kjeldsen, har gang i flere tiltag. Et af dem er, at man kan komme en tur ud på havet og spise tapas. Det tilbyder han første gang fra torsdag den 7. juli, hvor der er afgang fra Gl. Havn i Middelfart klokken 17:30. Det er et koncept, som Gorm vil køre med fra tirsdag – lørdag, hvor der i hverdagene er afgang klokken 17:30, mens det lørdag er klokken 19:00. Turen varer i alt to timer og går rundt i Lillebælt, hvor Gorm i de flotte omgivelser vil sejle båden ud, hvor der er marsvin, og også hen til steder, hvor der er et syn, som ikke møder en til daglig. Blandt andet går turen under Den Gamle Lillebælsbro, og hen mod Højskolen i Snoghøj.

Foruden tapas-turene, har MS Fortuna andre faste ture. Mandag, torsdag og lørdag går turen til Gamborg klokken 10:00, mens turen tirsdag og søndag går til Fredericia. Onsdag går turen til Skærbæk. 

Bookninger kan foregå ved at møde op på Gammel Havn i Middelfart, eller ved at ringe til MS Fortunas telefon på 28596090. En almindelig tur koster 250 kroner pr. Voksen og 50 kr. pr. barn, mens tapas-turen koster 650 kroner og skal bestilles senest dagen før klokken 14:00.

Se her billeder fra en af turene ud på Lillebælt: