Den 1. august starter Louise Holst Mortensen som skoleleder på Østre Skole.

Når sommerferien er slut, og eleverne vender tilbage til Østre Skole, møder de deres nye skoleleder, 42-årige Louise Holst Mortensen. Louise er læreruddannet og har et stort kendskab til skoleområdet, da hun både har arbejdet som lærer, læringskonsulent, afdelingsleder og senest viceskoleleder.

Louise ser frem til sin nye rolle som skoleleder for Østre Skole, og glæder sig til mødet og samarbejdet med elever, personale og forældre på og omkring Østre Skole, der både indbefatter almendelen, C-sporet og Heldagsklasserne i Aulby.

– Østre Skole er en skole, der vil noget, og jeg ser den mangfoldige by-skole som en stor styrke, hvor jeg vil gøre mit til, i tæt samarbejde med personalet, at Østre Skole bliver ved med at være stedet, hvor eleverne trives og har lyst til at være og lære, siger Louise Holst Mortensen.

– Jeg ser frem til samarbejdet med Louise, som har en bred skole-erfaring og brænder for at fortsætte en god skole i samarbejdet med personalet, elever og forældre, udtaler skolechef, Grete Berggren.

Louise Holst Mortensen kommer senest fra en viceskolelederstilling på Broskolen i Årslev på Fyn.

Privat bor Louise i Odense med sin mand og to børn.