Torsdag den 25. august åbner Lusangi Gospel Choir dørene til Brændkjærkirken og byder velkommen til nye korsangere for 46. år i streg (minus Coronapause).

Samtidig er det med en spritny dirigent og korleder: Lissi Winther.

Lissi bor i Vejle og er bl.a uddannet Cand. Mag. i engelsk, derudover er hun Mindfulness instruktør og Metakognitiv Stresscoach. Hun har ydermere 11 års erfaring som sang-, åndedræts- og stemmecoach. Lissi har været korleder for flere kor, deriblandt gospelkoret ”Gospel by Choice” i Grindsted, hvor hun stadig underviser.

Formand Karin Magnussen udtaler:

– Vi glæder os meget til at byde Lissi velkommen og lære hende og hendes undervisning at kende. – Samtidig byder vi nye sangere velkommen de første 2 torsdage – den 25. august og1. september 2022. Det er blot at møde op i Brændkjærkirken fra kl. 19.15-21.45. Eneste kriterie er, at man elsker at synge og er engageret. 

Lusangi er bl.a kendt for at holde 2 årlige koncerter i Brændkjærkirken og har haft mange kendte navne, som blandt andre Anders Blichfeldt, Stig Rossen, Lillian Boutté, Laura Kjærgaard, Trine Gadeberg og Emmelie de Forest m.fl. som gæstesolister.

– Når Lusangi Gospel Choir rykker ud sammen med korleder og pianist James Khoanyana, så kan man altid opleve rendyrket gospel, hvor klaver, korstemmer og solist er i fokus, slutter Karin Magnussen.