Hvad der længe lignede minimum ét point til Middelfart, blev i stedet til et nederlag på 2-1 til Brabrand i opgøret, der betyder, at Middelfart nu har fire point op til netop Aarhus-klubben på den anden side af nedrykningsstregen.

Et vindblæst Middelfart Stadion dannede rammerne om opgøret mellem Middelfart og Brabrand torsdag eftermiddag. Brabrand startede ud med en stor aggressive, der pressede middelfarterne tilbage på deres egen banehalvdel. Det fik hjemmeholdets træner, Anders Jensen, til at komme med et stort udbrud allerede efter to minutter, men det var ikke nok for Jensen. Efter 11 minutter blev han tildelt et gult kort, da han protesterede kraftigt imod kampens dommer.

Middelfart-keeper Casper Radza satte et målspark hurtigt i gang, da Denis Fazlagic var løbet fri på højrekanten og lignede en, der ville få en friløber. Efter protester fra Brabrand-spillerne valgte dommeren at målsparket skulle tages om, da det blev vurderet, at bolden ikke lå stille. Det fik Middelfart op i det røde felt, og Anders Jensen endte med at få gult kort i forbindelse med protesterne.

(Foto: AVISEN)

Så skulle man tro, at Middelfart ville komme i gang, men det skete ikke. I stedet var Brabrand millimeter fra at bringe sig foran få minutter senere. Først ramte de stolpen, og returbolden havnede hos en Brabrand-spiller i fri position, men Radza nåede at få kastet sig ned og redde afslutningen.

Efter 41 minutters spil kom Middelfart på tavlen, Peter Kristensen pressede højt på Brabrands keeper Henrik Lindhard Jensen, der sparkede bolden direkte ind i Kristensen, der fik scoret i tomt mål. Kort tid efter kunne Peter Kristensen havde fordoblet føringen, da han blev spillet fri i højre side, men hans afslutning blev reddet af Brabrand-keeperen, og dermed var stillingen ved pausen 1-0 til hjemmeholdet.

(Foto: AVISEN)

Tre minutter inde i anden halvleg udspillede der sig endnu en spøjs episode. Brabrand havde hjørnespark i højre side, og med et indadskruet spark, der tilsyneladende snød Radza, røg hjørnesparket fra Rasmus Jensen direkte i mål. At dømme ud fra Casper Radzas reaktion var han ikke tilfreds med sig selv i den situation.

Kampen bølgede efterfølgende frem og tilbage. Middelfart havde flere skud på mål, men farligt blev det ikke. Det gjorde det til gengæld med fem minutter igen, da Brabrands Simon Vesterbæk høvlede bolden i mål på et langskud, der knækkede væk fra Casper Radza, og strøg i mål til 2-1 til Brabrand.

(Foto: AVISEN)

I slutminutterne kastede Middelfart alt frem, og det var lige ved at lykkedes indskiftede Lester Hayes at udligne. På et indlæg kom han højere op end Henrik Lindhard Jensen og fik headet bolden mod kassen, men det lykkedes Frederik Poulsen at redde bolden på stregen. Dermed endte kampen 2-1 til Brabrand, der med tre spillerunder igen har et forspring på fire point ned til FA 2000 og Middelfart, som begge er under nedrykningsstregen.