Med et nederlag på 3-0 til Aarhus Fremad lørdag eftermiddag står det fast, at Middelfart rykker ned i 3. division. En sejr i opgøre havde heller ikke ændret på det, da Brabrand vandt over FA 2000.

Der skulle lidt af et mirakel til i sidste spillerunde i 2. division, hvis Middelfart skulle sikre sig overlevelse. Brabrand fik i næstsidste tilkæmpet sig en sejr mod Skive, og dermed var Middelfarts skæbne ude af deres egne hænder.

Et pointtab til Brabrand og en sejr til Middelfart ville sikre fynboerne endnu en sæson, men en sejr til Aarhus-klubben ville punktere ethvert håb. Derfor var der formentlig et vågent øje på opgøret mellem Brabrand og FA 2000, der allerede inden runden var sikker på at rykke ned.

Middelfart kom bagud 1-0 efter ni minutter, og med det resultat kunne Middelfart intet stille op. Efter 20 minutter kom Brabrand foran mod FA 2000, og så synes løbet kørt for Anders Jensens mandskab, som endte med at tabe opgøret til Aarhus Fremad 3-0. Samtidig lykkedes det Brabrand at vinde 2-0, og dermed må Middelfart tage turen ned i 3. division.