Det bliver et overflødighedshorn af oplevelser, når den danske jagtbranche og førende våbenhandlere og importører i weekenden den 19. – 21. august har meldt deres ankomst til den første udgave af Nordic Outdoor Show hos MESSE C, Fredericia.

Om du er nyjæger eller garvet skytte, så kan du på Nordic Outdoor Show møde mere end 50 udstillere, der kan hjælpe med alt fra udstyr, rejsevejledning, til både ind- og udland og trofæspedition, når byttet er nedlagt. Helhedsoplevelsen bringes helt i mål med de førende våbenhandlere og importører, der med sig har en bred vifte af de mest populære riffel- og ammunitionsbrands.

– Nordic Outdoor Show bliver én helt unik oplevelse for de danske jægere. Vi er særdeles stolte over at invitere til en helhedsoplevelse, hvor jægeren kan finde ny inspiration og forberede sig både praktisk og taktisk til de mange forskellige jagter, der udføres rundt om i Danmark. Udtaler Charlotte Buus projektleder fra Nordic Outdoor Show

Våbenfolket vil kunne opleves i fuldt flor, når der overfor MESSE C bliver opsat skydebane. Med hagl og fokus på blyfri ammunition vil de besøgende kunne opleve demonstrationer, kompetent vejleding og mulighed for at mærke hvordan det føles at have de klassiske rifler i hænderne, når der kan skydes både efter målskiver og lerduer.

Kombinationen af indendørs udstillingsområde krydret med udendørs oplevelsesunivers

Med to 10.000 m2 områder bestående af både indendørs og udendørs udstilling og aktivitetsområde, er det en helhedsoplevelse, der venter jagtentusiasten. Udenfor vil der være et bredt udvalg af natur og friluftsaktiviteter med asivik telte og falkeshow.

Indenfor vil alle aldre og niveauer kunne kaste sig ud i at afprøve jagtbueskydning, hvor erfarne instruktører står klar med vejledning og fif, til at forbedre dine evner. På udstillingsområdet kan der også afprøves natkikkerter og udstyr i mørkekammeret, knivmagere står klar til at guide til det perfekte tilbehør, og på den elektroniske laser lerdueskydningsbane kan venner og jagtfæller udfordres i den ædle kunst at ramme plet.

Oplev vidensfagligt sceneprogram, gastronomisk inspiration og næring til din indre friluftsmand

Det er ikke blot nye produkter og aktiviteter, der venter den friske jæger. På Nordic Outdoor Show vil et sceneprogram byde på en dedikeret scene med talks, indlæg og debatter med udgangspunkt i ny viden med opbakning fra Nordisk Safari Klub og Danmarks Jæger Forbund. Samtidig byder vi den gastronomiske begejstring indenfor, når tv-personlighederne Gordon P. Henriksen og Nikolaj Juel tryller i det interimistiske køkken – både råt og over bål. Med andre ord er det både muligt at gøre en god handel samt dykke ned i jægerens forunderlige verden på Nordic Outdoor Show.

Nordic Outdoor Show 2022 kan opleves i MESSE C, Fredericia fra den 19.-21. august. Dagsbillet købes online for 120 kr. mens partout koster 250 kr. + 20 kr. i døren. For mere info kontakt projektleder Charlotte Buus på tlf: +45 2777 0046 eller cbu@messec.dk. Se mere på www.NordicOutdoorShow.dk.