Både i EGIF Fodbold og i Fredericia KFUM afvikles der i uge 26 en fodboldskole. Fælles for dem begge er, at der har været stor tilslutning. Til sammen har fodboldskolerne 271 deltagere.

Se herunder et galleri fra begge fodboldskoler.

I Fredericia KFUM er det som sædvanligt klubbens næstformand, den rutinerede Ejvind Hansen, der står for fodboldskolen. Til at styre slagets gang på banerne har KFUM otte trænere og otte assistenttrænere, der følger de i alt otte grupper hele ugen fra mandag til fredag. Ejvind Hansen oplyser, at der i alt er 122 deltagere på fodboldskolen. Størsteparten af deltagerne på fodboldskolen kommer fra Fredericia, men enkelte kommer langvejs fra og er i denne uge på besøg hos bedsteforældre i Fredericia.

Se her et galleri fra fodboldskolen i KFUM:

Hos EGIF Fodbold er der endnu flere tilmeldte. Fodboldskoleleder Gitte Schouborg fortæller, at der er 149 tilmeldte i EGIF. Det betyder, at der er stor aktivitet i EGIF, hvor man både benytter sig af multibanen ved hallen og de mange græsbaner omme ved parkeringspladsen ved Tonne Kjærsvej. Gitte fortæller, at de meget høje temperaturer har betydet noget for energiniveauet, og derfor var der torsdag sørget for, at overskydende frugt fra onsdag var skåret ud i små stykker og derfor kunne indtages allerede torsdag formiddag. På en normal dag plejer der nemlig at være frugt om eftermiddagen, men for at komme varmen i forkøbet, var der sørget for at energidepoterne var ekstra fyldte.

Se her et galleri fra fodboldskolen i EGIF:

[bsa_pro_ad_space id=32] [bsa_pro_ad_space id=7]

[bsa_pro_ad_space id=6]