Af Inger Nielsen, Brovadvej 46, 7000 Fredericia

Jeg har læst og lyttet mig frem til, at Venstre vil have handling i forbindelse med det stigende fravær i Fredericia Kommune. Jeg kunne endvidere læse, at Venstre havde fremlagt deres Sundhedsreform. Så hvad vil Venstre gøre, hvad er jeres løsninger? Det har jeg nemlig ikke læst noget om eller lyttet mig frem til. Hvem skal det gå ud over?

Er det social og sundhedshjælperen/assistenten, som Louis Lindholm nævner, hende eller ham der knokler i hverdagen for at nå det hele, som er underbemandet, fordi Fredericia heller ikke kan tiltrække arbejdskraft – så de lige må yde en ekstra indsats – naturligvis bliver man tidligere nedslidt med sygdom til følge.

Er det lærere og pædagoger, der skal arbejde med børn, der burde være anbragt andre steder end som inklusion.

Jeg kunne fortsætte, men vil meget hellere have oplyst, hvad Venstres Sundhedsreform siger om løsninger og ikke mindst hvad vil Venstre gøre lokalt, udover at vente på rapporter og forvaltningen. Kom med jeres egen forslag.

For I har vel forslag?

Hvis Venstre ikke selv har forslag, er det en tynd omgang udhængning af personalegrupper, men Venstre er jo heller ikke med i budgettet, som de selv ynder at udtrykke sig.

Venstre vil sikre sig agendaen i alle relevante udvalg, det skal åbenbart debatteres, men hvad med handling. Venstre bør finde årsagen til sygefraværet og komme med forslag til forbedringer.