Den 1. september 2022 slår Land & Fritid, der er ejet af DLG-koncernen, dørene op på Vejlevej i Fredericia. I den forbindelse lukker butikken i Børkop, som erstattes af den nye, der kvadratmetermæssigt er markant større.

Igennem nogen tid har har håndværkere været i gang med at renovere den gamle thansen-butik, og det med god grund. Bygningen er nemlig blevet lejet ud til den landsdækkende butikskæde, Land & Fritid, der har 40 fysiske butikker i Danmark

– Vi ønsker at styrke butikken i Børkop, og hele området på Vejlevej passer os godt. Vi kommer samtidig til at understøtte vores kollegaer, der er flyttet til byen, og det er også en del af grunden til, at vi flytter til Fredericia, siger distriktchef i Land & Fritid, Flemming Laursen.

Butikken i Børkop er en mindre af slagsen, og det kommer til at blive lavet om med den nye butik.

– Den i Børkop er på 300 kvadratmeter, og den på Vejlevej er 1000 kvadratmeter, så der er forskel. I den i Børkop er det begrænset, hvad vi kunne have, og det bliver det ikke nu, når den flytter, forklarer Flemming Laursen.

 Flytningen af Børkop-afdelingen til Vejlevej betyder samtidig en rokade personalemæssigt.

– Personalet fra butikken i Børkop i flytter til Hedensted, og så vil personalet derfra komme til at stå for butikken på Vejlevej, siger Flemming Laursen, og fortæller, at man på den måde får noget erfarent personale ind i butikken på den nye lokation.

Land & Fritid har 40 butikker fordelt over hele landet, og dertil har de 10 landbutikker med et begrænset sortiment. Om der kommer en udvidelse af det er ikke til at sige på stående fod.

– Vi er altid på udkig efter noget nyt, men eftersom DLG’s hovedkontor er flyttet til Fredericia var det aktuelt i det her tilfælde. Det vigtigste for os er en god lokation, men det er ikke vigtigt med antallet af butikker. Vi går mere op i godt gammeldags købmandsskab, hvor vi kan tjene penge på de butikker vi har, slutter Flemming Laursen.

Om Land & Fritid:

Land & Fritid er til dig med interesse inden for hus og have, kæledyr, hobbylandbrug, udendørsfritidsaktiviteter eller til dig, som går på jagt.

Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 40 butikker, som tilbyder et bredt produktsortiment af kvalitetsprodukter inden for foder, gødning, hegnsartikler, haveartikler, fritidstøj, sko og tilbehør samt udstyr til hest og rytter og øvrige kæledyr. Derudover har de til jægeren et bredt sortiment af jagtbeklædning og udstyr. Butikken tilbyder ligeledes træpiller og briketter af høj kvalitet.