3.D fra IBC-Fredericia-Middelfart kørte mandag den traditionelle vogntur. AVISEN var med ombord på noget af turen.

Endelig var dagen kommet. Vognkørsel har været i gang i nogle dage, og på sociale medier har studenterne fra 3.D kunnet se andre lægge billeder og videoer op af deres tur på studentervognen, og nu var turen kommet til 3.D.

Turen startede i Bøgeskov og gik efterfølgende ind mod Fredericia inden, at turen skulle gå mod Fyn, hvor nogle af studenterne fra klassen bor. Det var dog ikke kun 3.D, der var med. En enkelt elev, Johan, fra en anden afgangsklasse, var coronaramt, da hans klasse var ude at køre studenterkørsel, havde derfor fået lov til at køre med 3.D. Normalvis kender klasserne hinanden på kryds og tværs, da de har været sammen til fester og lignende, men med “årgang lockdown” har man ikke været sammen på samme måde. Derfor var der kun få fra 3.D, som han kendte. Det blev der dog hurtigt lavet om på, og han var en ligeså stor del af festen, som hele 3.D. 

Johan fik en tur med 3.D. (Foto: AVISEN)

Ombord på vognen var musikken skruet helt op, og den fik maks gas, men allerede tidligt kunne man se, at det ville blive en lang dag for nogle.

– Når vi når Fyn tror jeg, at jeg skal brække mig ved hvert stop, sagde en hårdt ramt student allerede ved 10-tiden.

Hvor længe den pågældende student holdt, uden at skulle op med alkoholen, melder historien ikke noget om, men sikkert er det, at 3.D fra IBC Fredericia-Middelfart havde en fest på de forskellige stop, som de var på, og på turen, der gik fra Bøgeskov til Fyn.