Vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi kunne nævne hele fire indbrud fra Kolding. Alle fire indbrud er sket i denne uge, men er først i dag blevet meldt til Sydøstjyllands Politi.

Vagtchefen starter på Christian X Vej, hvor der klokken 10.55 bliver anmeldt et indbrud i en beboers skur. En del værktøj af mærket Makita er stjålet, samt en ladestand dertil. Derudover er en gul gasflaske også stjålet.

Dernæst til Strandvejen, hvor en beboer har fået stjålet en udendørs PH-lampe i nat.

På Kringsvænget er mellem fredag klokken 16.00 og i dag klokken 11.30 stjålet ure og smykker. Gerningsmændene er kommet ind via et vindue, som er opbrudt med et koben, villaen er efterfølgende blevet gennemrodet, inden de er stukket af sted med koster.

Sidste indbrud skete på en landejendom, hvor en gerningsmand er kommet ind af et bryggersvindue, og er gået ud samme sted igen. Man har intet overblik over tyvekoster, men Sydøstjyllands Politi har fundet en skruetrækker, hvorpå man håber at kunne finde DNA-spor.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Skriv en kommentar