KIF Kolding har skrevet en to-årig kontrakt med højre backen Mads-Peter Lønborg, der får Sydbank Arena som hjemmebane fra sommeren 2022.

Lønborg er 26 år gammel og spillede i Skive i den seneste sæson.

– Det er glædeligt, at vi er nået til enighed med Mads-Peter, der skal fungere med rutinerede Jesper Meinby på højre back positionen, samt gardere på højre fløj med Viktor Nevers. Dermed står vi med gode kompetencer, ikke mindst defensivt, i omstillingsspillet. Der er ingen tvivl om, at farten i spillet får et nøk op qua de nye igangsætningsregler, hvilket åbner muligheder med Mads-Peters fart, siger KIF-træner Kristian Kristensen.

Mads-Peter glæder sig til sin nye rolle:

– Kolding har hentet nogle gode spillere til den kommende sæson og den igangværende udvikling, klubben gennemgår, er rigtig spændende. Det er en traditionsrig klub, som gerne vil være med i den sjove ende af tabellen igen, og det vil jeg selvfølgelig gerne bidrage til.

– Jeg ser min rolle som en hybrid, primært som back, men også kunne spille fløj hvis nødvendigt. Jeg vil gerne ind og deltage, tage ansvar og være med til at afgøre tingene, fortsætter Mads-Peter Lønborg.