Borgmester Steen Wrist har været ude med kranse på Sct. Michaelis Kirkegård og på Landsoldatpladsen, hvor de nordiske flag også er blevet hejst. Se her et galleri af de flere af begivenhederne, der hidtil har fundet sted i forbindelse med 6. Juli-dagene.

De historiske dage i Fredericia er i fuld gang. Hele dagen har man kunnet se De Danske Landsoldaters teltlejr på Prinsens Bastion, hvor man kan opleve hvordan soldaterne levede i feltlejren, Klokken 12:00 ankom Gammel Vagt og 6. Juli Garden til Landsoldatpladsen, og klokken 16:00 stod vagter i gamle uniformer ved Krigergraven.

Klokken 16:30 lagde borgmester Steen Wrist den første krans i forbindelse med 6. Juli-dagene. Det skete ved den slesvig-holstenske grav på Sct. Michaelis Kirkegård. Senere skulle Wrist lægge yderligere en krans, men inden da var der koncert på Landsoldatpladsen klokken 17:00, hvor 6. Juli Garden spillede.

En time senere gik det løs på Landsoldatpladsen igen. Pladsen var tæt på fyldt, da de nordiske flag blev hejst, og efterfølgende var der kranselægning ved Garnisionen, 6. Juli Komiteen, Fredericia Kommune, Hjemmeværnet og Marinehjemmeværnet.

Se her et galleri: