Fredericia fF’s Horsens FS spillede tirsdag på hjemmebane mod Horsens FS, hvor de blå fra Madsby smed en 3-1 føring væk og endte med at spille 4-4 efter Mads Isaksen udlignede i kampens overtid.

Fra midten af april og frem til starten af maj var FfF inde i en forrygende periode. Fire sejre i træk blev det til, blandt andet en mod det suveræne tophold Viby, der blev nedlagt med 4-2 i Madsby, men siden er det gået ned ad bakke. Det er blevet til nederlag på udebane mod Vatanspor og Kolding B, mens det på hjemmebane er blevet til uafgjort mod både Sædding og Horsens. Især nederlaget til Horsens gør ondt på F’ernes anfører, Mads Isaksen.

Ikke meget tydede dog på en nedtur i Madsby, da FfF gik til pause foran 2-1, og i anden halvleg kom en mand i overtal i det 64. minut, da gæsternes Robert Harmiz begik straffe og fik direkte rødt kort. Straffesparket satte Marco Storm sikkert i kassen, men derfra gik det ned ad bakke. I undertal reducerede Horsens få minutter efter til 3-2, og udligningen kom efter 74 minutter. Med otte minutter tilbage af opgøre lykkedes det Horsens at komme foran 4-3 inden, at Isaksen fik udlignet i overtiden.

– Man kan trøste sig med, at vi fik et point, men det er ikke godt nok, når vi er så lang tid i overtal. Det var ikke positivt derinde, siger anfører Mads Isaksen.

Det er ikke første gang, at det er gået galt efter F’erne er kommet i overtal.

– Vi gik ned da vi kom i overtal – det kan vi åbenbart ikke finde ud af. Det er ikke første gang det er sket. Vi havde rigeligt med chancer og skulle lukke kampen, forklarer Mads Isaksen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Fredericia fF nu deler andenpladsen med Kolding B og Esbjerg fB, men også Vatanspor trænger sig på bagfra med to point op til de tre hold. Det havde ikke været tilfældet, hvis F’erne havde holdt føringen mod Horsens. 

– Sådan som vi har spillet på det eneste har vi intet at gøre i Danmarksserien, vi skal kigge indad inden vi kigger på andenpladsen, siger Isaksen med henvisning til, at andenpladsen giver kvalifikation om oprykning til Danmarksserien.

For et par år tilbage var Fredericia fF nede at vende i Serie 1, og dengang synes Danmarksserien endnu længere væk. 

– Det er dejligt, at vi er et stabilt Jyllandsserie 1-hold. og så kan vi tale om næste år om oprykning, da Viby er bedre end de andre hold, fortæller Isaksen.

F’ernes anfører er dog ikke i tvivl. FfF har niveau til at kæmpe med i toppen af rækken.

– Når vi spiller vores bedste er vi det bedste hold i rækken, vi slog også Viby på hjemmebane. Vi er bare for ustabile, da vi også kan være det ringeste hold, hvis vi ikke rammer dagen, slutter Mads Iskasen.

Kampfakta FfF – Horsens 4-4 (3-1)

5 minutter: 1-0, Lucas Møller Jensen
10 minutter: 1-1, Blerion Koliqi
12 minutter: 2-1, Rasmus Johanning
65 minutter: Rødt kort, Robert Harmiz (Horsens)
65 minutter: 3-1, Marco Storm
67 minutter: 3-2, Magnus Burgaard Lange 
68 minutter: Gult kort, Patrick Schlaikjær Petersen (FfF)
74 minutter: 3-3, Egzon Kolici
78 minutter: Gult kort, Bleron Koliqi (Horsens)
78 minutter: Gult kort, Martin Meins Friborg (FfF)
82 minutter: 3-4, Kristian Skovbjerg
85 minutter: Gult kort, Randløv (Horsens)
90 minutter: 4-4, Mads Isaksen