En by fuld af gratis musik og godt vejr, sandelig om tøjhuset ikke havde tæt på fuld belagt indendørs til Jam eftermiddag.

I den varme café, ”varmede” Caper Clowns op til den efterfølgende Jam. Caper Clowns betegner sig selv som en musikalsk familesammenføring, da kun trommeslageren var uden for familien.

Caper Clowns er ny for undertegnede, trods de er kendt fra radioen med numrene Pockets og The Way I Dream, de vandt Årets Live Pris til Odense Live Prisen 2020. Det blev en absolut en positiv overraskelse.

De fremførte numre var alle melodiske og med velunderbyggede vokaler, så klovneriet udeblev til fordel for god musik.

De fire vokaler lagde både bund og solid forsang, man er ikke i tvivl om deres liveerfaring, de ikke vakler i fremføringen, trods de skulle spille lavere end de plejer. Det dynamisk og inspirerende bas spil i flere af numrene var opløftende.

Caper Clowns kan bedst kategoriseres som melodisk popmusik med fremtid i. Man får bare lyst til mere af dem. Nanna Pi sagde, at de er det højest spillende band, der har været til Jam, de sagde de aldrig har spillet så lavt før. Undertegnede kender udfordringen fra egen krop.

Håber på et snarligt gensyn med de 5 fynboer.