FC Fredericia har med den seneste tilgang af Jagvir Singh lukket et vitalt hul på den offensive del af banen, og nu mangler blot et par enkelte tilføjelser før truppen er komplet.

Der har været stor udskiftning på FC Fredericias hold hen over sommeren, også større end forventet. Det lå ikke i kortene, at man ville skyde den offensive trio, Anders Holvad, Kristian Kirkegaard og Samson Iyede af på samme tid, og slet ikke at rutinerede Holvad og Christian Ege Nielsen skulle væk i samme transfervindue, men det endte med at blive en kendsgerning.

Derfor har FC Fredericia måtte ud at reagere med tilgang af nye spillere. I den forgangne uge blev der indgået aftaler med Frederik Christensen og Jagvir Singh, og det gør, at fredericianerne nu er oppe at have 19 spillere på kontrakt. Dertil kommer, at australske Peter Makrillos stadig træner med i FC Fredericia, da parterne stadig ser hinanden an med henblik på, om Makrillos skal spille endnu en periode i FC Fredericia.

Ender FC Fredericia ikke med at hente Peter Makrillos, så skal der handles yderligere ind til den offensive del af banen, hvor Makrillos gør sig. I opstarten har han været benyttet som både falsk 9’er og offensiv midtbanespiller, hvor det primært var den sidstnævnte position australieren spillede i forårssæsonen. Som det ser ud lige nu, ligner det, at Adam Jakobsen er købt ind til at være angriberen, der skal starte på banen, men der mangler et oplagt alternativ til ham, og i den henseende er Peter Makrillos ikke den oplagte, men han har andre kvaliteter, som også kan bruges. 

Foruden en offensiv spiller, der gør sig centralt på banen, mangler FC Fredericia formentlig yderligere en kantspiller. Det er Patrick Egelund, Jagvir Singh og Nicklas Røjkjær, der er kanter i FC Fredericias trup, men i den seneste sæson fik Egelund en del spilletid som angriber, og ses han som et alternativ i den sammenhæng, så mangler der yderligere en kantspiller for at have flere alternativer til de naturlige kanter, Singh og Røjkjær. 

Defensivt er FC Fredericia godt dækket ind breddemæssigt, og det eneste, der mangler i den henseende, er et alternativ til Nicolaj Ritter på venstre back, men det er formentlig ikke noget, der prioriteres højt. Frederik Christensen kan vikariere på positionen, og det samme kan Alexander Jensen, og det bør være nok til at dække efterårssæsonen ind, da færøske Daniel Johansen skifter til FC Fredericia til vinter.

Pt. har FC Fredericia to lejespillere fra FC Midtjylland, og det betyder, at de efter de nye regler kan leje yderligere en til spiller fra FC Midtjylland. Det er dog ikke noget, der bare er lige til, selvom der er et samarbejde mellem de to klubber. Udover de to klubber er der også en agent og en spiller at tage hensyn til, men med succeshistorier som Elias Olafsson og Raphael Onyedika kan flere spillere godt se fidusen i at blive udlejet til NordicBet Liga-klubben. Det kræver dog også, at det er spillere på en position, hvor det giver mening for FC Fredericia, og gør det ikke det, så skal klubben ud at reagere andet steds. 

FC Fredericia spiller på fredag den sidste træningskamp forude for sæsonstarten. Fredag er Vendsyssel modstanderen på Monjasa Park, mens den første turneringskamp er på udebane mod Nykøbing.