FC Fredericia tørnede lørdag eftermiddag sammen med Randers FC’s Superliga-mandskab i en træningskamp i Vildbjerg, der endte 1-1.

FC Fredericia har i denne uge fået tilgang af Jagvir Singh, og han fik uofficiel debut, da han startede inde. Samtidig begynder der at tegne sig et billede af, at nytilkomne Mikkel Wohlgemuth er udset som en ny hardhitter på midtbanen, der har lidt af samme kompetencer som Christian Ege, der som bekendt er fortid i FC Fredericia.

Et ubesvaret spørgsmål forud for starten på sæsonen for FC Fredericia har været, hvem der bliver den fortrukkende keeper. Sebastian John startede inde i den første kamp mod SønderjyskE, men i pausen kom Valdemar Birksø ind. Birksø har senest startet inde mod både Vejle og Randers, og noget tyder altså på, at lejesvenden fra FC Midtjylland er målmanden, der kommer til at starte inde, når FC Fredericia indleder NordicBet Ligaen den 23. juli på udebane mod Nykøbing.

Første halvleg mod Randers blev en chancefattig en af slagsene. I anden halvleg blev der åbnet mere op, og det slap Randers i første omgang bedst fra, da de havde spilovertaget. Med 25 minutter tilbage af opgøret bragte Tosin Kehinde Randers i front, men med et kvarters tid igen lykkedes det FC Fredericias Andreas Lausen at udligne til slutresultatet 1-1.

FC Fredericia spiller sidste testkamp på fredag, hvor modstanderen er Vendsyssel klokken 13:00.