Tidligere mandag offentliggjorde FC Fredericia, at de har indgået en to-årig aftale med Nicklas Røjkjær. Nu oplyser fredericianerne, at de tager afsked med fem spillere. To spilleres fremtid er fortsat uafklaret.

Oscar Hedvall og Marcus Hannesbo har begge været tilknyttet FC Fredericia på en lejeaftale fra i vinters og frem til sæsonens afslutning. Hedvall indtog fra dag et en fast plads i det fredericianske mål, men han returnerer til Silkeborg. For Hannesbos vedkommende blev det en pose blandede bolsjer, da han ikke for alvor formåede at blive en profil i FC Fredericia under lejeopholdet, og han vender derfor retur til AaB efter 12 kampe i FC Fredericia-trøjen.

Christian Tue og Tobias Anker, der begge har været lejet i FC Midtjylland, vender retur til det midtjyske efter en lejeperiode på to år i FC Fredericia. Anker har i den tid spillet 33 kampe, men særlig i denne sæson har han været plaget af skader. Tue var i den første sæson en stor profil, men succesen er udeblevet i den nu afsluttede sæson, hvor han ikke spillede en så stor rolle. I alt nåede Tue at spille 59 kampe for FC Fredericia.

Den sidste spiller, der takker af i FC Fredericia, er australske Peter Makrillos, som kom til kort inden starten på forårssæsonen. Makrillos var særligt i oprykningsspillet en fast del af FC Fredericias startopstilling, men han fortsætter altså ikke i klubben efter sommerferien.

Lejesvenden fra FC Midtjylland, Oliver Olsen, har endnu ikke fået en afklaring på fremtiden i FC Fredericia, og det samme gør sig gældende for Nicolaj Ritter, der ligesom Olsen har kontraktudløb med FC Fredericia den 30. juni.  Der forventes en afklaring på deres situation inden for den nærmeste fremtid.