For anden kamp i træk scorede Peter Makrillos for FC Fredericia. Denne gang var det ni minutter før tid i en træningskamp mod Vejle, som endte 1-1.

Kampen var en lidt speciel en af slagsene. For Vejle var Kristian Kirkegaard, der netop er skiftet fra FC Fredericia til Vejle, med på bænken og kom på banen, og Kirkegaard bød sig generelt godt til for gæsterne i opgøret, der blev spillet på Monjasa Park. Det lykkedes dog ikke Kirkegaard at få scoret.

Det lykkedes til gengæld Vejles Stefan Velkov at bringe gæsterne i front efter otte minutter, da han steg til vejrs i det bagerste område af feltet efter et frispark. Vejle havde flere nærgående forsøg i den resterende del af første halvleg, men der blev ikke scoret mere i først halvleg.

I anden halvleg fortsatte billedet med, at Vejle havde en del boldbesiddelse, og havde optræk til flere chancer, men det lykkedes ikke vejlenserne at score. Det gjorde det til gengæld for FC Fredericia, da Peter Makrillos dukkede op i feltet og sendte et hovedstød i mål til kampens resultat 1-1.