Efter afgange af flere markante spillere, er det lykkedes FC Fredericia at lave en kontraktforlængelse med Nicolaj Ritter, der har skrevet under på en to-årig forlængelse.

Efter de seneste afgange af Christian Ege Nielsen, Samson Iyede og Anders Holvad, er der igen nyt på spillerfronten i FC Fredericia. Denne gang er der tale om en kontraktforlængelse med Ritter.

– Vi er glade for at Ritter har sat sin underskrift på en ny toårig aftale. Han er et omdrejningspunkt for holdet, og med sin alder og rutine er og bliver han en vigtig spiller for os i de kommende sæsoner, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Nicolaj Ritter kom til FC Fredericia tilbage i 2018 efter et kort ophold i Vejle Boldklub. Inden da har han spillet i både Silkeborg IF og SønderjyskE.

Siden 30-årig Ritter ankom til FC Fredericia i 2018 er det blevet til hele 117 kampe og seks mål, hvor tre af målene er faldet i det netop overstået oprykningsslutspil. Han er den spiller i den nuværende FC Fredericia trup som har spillet flest kampe for klubben.