by Bjerring, rykker personalet til Børkop. Det skyldes ikke manglen på kunder, men er derimod et ønske om mere ro og fokus.

Indehaver af Passion By Bjerring i Fredericia, Katrine Bjerring, har besluttet at lukke sine aktiviteter i Fredericia midtby.

– Det sker efter store overvejelser. Mange vil nok spørge, hvorfor og om det ikke kunne løbe rundt, men det kunne det godt. Der er massevis af kunder i Fredericia, og tusinde tak for jer og den store opbakning og velkomst, I har vist os i Fredericia, siger Katrine Bjerring.

Det er derimod personalemangel, der tvinger hende til beslutningen, fordi man selv skal stå der meget for at have det fokus og den passion, som Katrine er kendt for – og det er svært at være på to lokationer 100 procent, men for den rette person kan det være en god forretning at overtage salonen.

– Der var ikke personale nok. Jeg har ledt efter kompetente og dygtige frisører i over et år, uden held. Det harmonerer ikke med mit mål i livet. Jeg skal ikke være fem skridt bagud hele tiden, men derimod fem skridt foran. Mit liv skal handle om glæde, overskud og ro. Mine iværksætterdrømme er ikke slut, og jeg elsker at tage chancer. Jeg fortryder ikke mit Fredericia-eventyr. Jeg kunne åbne en ny salon i morgen, hvis de rette folk var ved min side, fordi jeg elsker rejsen derhen.

Fremtiden for salonen i Riddergade er lige nu uvis, men Katrine Bjerring håber, at en køber melder sig.

– Salonen i Fredericia er sat til salg, så kender man en, eller sidder man selv med drømmen om det selvstændige liv, så er der en nem og billig mulighed her.

Jeg hjælper gerne den nye ejer i gang. I må ikke frygte det selvstændige liv. Det er fedt, og jeg elsker det stadigvæk, og jeg vil også slå fast, at står man med drømmen om at blive bestyrer for en forretning med to skønne elever, så er det stadig en mulighed, hvis den rette er kommer. Jeg vil hjælpe alt det, jeg kan, siger hun.

Passion by Bjerring fortsætter stærkt i Børkop, slår Katrine Bjerring fast.

– Jeg kigger ind i en fremtid med mere tid til salonen i Børkop, hvor jeg kommer tættere på alle mine skønne elever og kunder. En tid, hvor jeg får et overskud til at dyrke mine andre frisørinteresser og sidst, men allervigtigst i mit liv, overskud til at være i nuet, når jeg er sammen med min familie. Tak for tålmodigheden til alle mine trofaste kunder, der har fulgt mig rundt på mine eventyr. Nu vil jeg være fast at finde i Børkop, slutter Katrine Bjerring.

Fredag den 3. juni lukkes salonen ned og flytter personale ud til Børkop.