Der er nogle mennesker som trives bedst ved at være i et forhold. Andre har det allerbedst med at være single. Der er store fordele ved begge slags statusser, men nogle gange går forhold i stykker, og man bliver single. Det kan være enormt svært at acceptere og forholde sig til, men med tiden bliver det bedre. Mange når at opleve hjertesorger i deres liv, og det er desværre ikke altid til at undgå, når man er i et forhold. Men singlelivet har skam også enormt mange fordele. Læs med her.

Hvad vil du helst? Skændes, være ked af det og føle at du sidder fast? Eller vil du gerne vågne op med friheds-følelse og en verden der ligger åben for dig? Nogle dårlige forhold er desværre så dårlige, at det eneste alternativ er at gå fra hinanden. Og i sådanne tilfælde, kan singlelivet altså være den bedre løsning.

Det tager tid at finde dig selv igen

Der er ingen tvivl om, at det tager tid at komme sig efter et brud. Det er derfor vigtigt at tage sig den fornødne tid til at heale og at finde ud af den nye tilværelse. Der er dog ting man kan gøre for at aflede tankerne og derved få nogle positive stunder.

Spring ud i noget nyt

Single-livet byder på mange muligheder, da mange føler de pludselig har mere tid og frihed, når de ikke er i et forhold. Så har du altid drømt om at rejse ud i den store verden på en solo-rejse eller måske flytte til en anden del af landet, så er det måske nu du skal gøre det.

Dating og næste skridt

Som single kan du eventuelt prøve dating, hvis du gerne vil ud på markedet igen og finde selskab og nærvær. Nogle søger selskab igennem f.eks. massage i Århus. Andre leder måske efter massage i Herning eller andre steder i landet. Hvis du er på jagt efter en person som du kan date, så er der mange dating-sites og apps, du måske vil finde relevant.

Lær at nyde livet på en ny måde

Hvis du skal flytte for dig selv, kan det være svært i starten, hvis du lige er kommet ud af et forhold. Men med tiden finder du måske ud af, at det faktisk er rart at have sengen for dig selv, stå sent op og gøre præcis som det passer dig i dit hjem. Dit fristed. Du kan eksempelvis også prøve at tage i byen alene, spise på restaurant eller gøre noget som du ikke har prøvet før, blot alene. Lær at nyde de små stunder i livet på en ny måde, og i dit eget selskab.