Fodbold er verdens mest populære tilskuersport. Derfor er der mange computerspil, som er inspireret af fodbold. Blandt andet kan du spille det verdensberømte FIFA, som mange kender til. Der findes også adskillige spillemaskiner inspireret af fodbold. Vi varmer op til VM i fodbold med fem sjove fodboldspil nedenfor.

Football Star

Flere LeoVegas spillemaskiner er inspireret af fodbold. Blandt andet står Microgaming bag Football Star og Football Star Deluxe. Spilleautomaten byder på en fodboldbane og tribune på baggrunden. Spillets symboler har alt fra målmænd til angribere, målfejringer og meget mere, som er inspireret af fodbold. Det er et af de mest avancerede fodboldspil, når det kommer til detaljerne. Den første udgave Football Star blev så populær, at de kom op med Football Star Deluxe. 

FIFA 23

Dansk fodbold er i fremgang og det betyder, at flere og flere danskere nyder at spille FIFA. I slutningen af september kommer FIFA 23, som vil blive den sidste i serien, som har det internationale fodboldforbund som en del af navnet.

I FIFA kan fodboldfans spille med verdens bedste fodboldhold og spillere på tværs af konsoller som fx Xbox, PlayStation, computer og andre. Selvom det vil være det sidste med FIFA i titlen, vil der naturligvis komme flere spil i denne serie, som forventes at køre videre næste år. Indtil da kan du fokusere på FIFA 22, 23 og de tidligere udgaver.

Football: Champions Cup

Den svenske spiludvikler NetEnt står bag Football: Champions Cup. Her er der ikke nogen tribune i baggrunden. Hele skærmen er fyldt op med symbolerne, som fordeles på de fem hjul og tre rækker. De er sat op på baggrunden med fodboldbanen. Spillets symboler byder blandt andet på en dommerfløjte, målmandshandske, fodboldstøvle, en fodbold og de traditionelle bogstaver A, K, Q og J.

Foxin’ Wins Football Fever

De har været kreative hos NextGen, hvor de har designet en slot med en kombination af en cool ræv og fodbold. Spillemaskinen hedder Foxin’ Wins Football Fever. Spilleautomaten er designet med 25 betalingslinjer og fem hjul. På skærmen kan du se stadionet i baggrunden og i forgrunden er der de fem hjul og tre rækker. Spillemaskinen byder endda på gratis spins, som du kan aktivere med tre scatter-symboler.

Score! Hero 2022

Et hurtigt blik i App Store vil vise, at Score! Hero 2022 er det mest populære fodboldspil til Apple-enheder lige nu. First Touch Games Ltd. står bag spillet, som er blevet vurderet mere end 69.000 gange. De står til 4,6 ud af fem stjerner og er i top-5 over de bedste sportsspil i App Store.

Titlen er ”Score! Hero 2022”. Her handler det om, at du skal gå fra at være en talentfuld spiller til at blive en helt. Du skaber din egen legende, når du spiller spillet på enten iPhone, iPad eller en anden Apple-enhed.

Spillet kan også downloades i Google Play Store. Der er det blevet downloadet mere end ti millioner gange og ”Score! Hero 2022” har fået over 852.000 anmeldelser i Google Play Store. Det er derfor om noget et af de mest populære fodboldspil til mobile enheder.