Urbania Beach Bar står traditionelt vis klar til at tænde både stort og lille bål til dette års Skt. Hans torsdag d. 23. juni. I år er det selveste Ibi Støving, som du bl.a. kender fra GO’ Morgen Danmark, der skal afholde båltalen. Brian Løkkegaard, ejer af Urbania Beach Bar, glæder sig meget over endnu engang at skulle være vært for det store Skt. Hans arrangement på Østerstrand:

– Det er en dag fyldt med traditioner og der håber vi selvfølgelig, at det for folk bliver en tradition at komme på Østerstrand. Vi laver bål for både børn og voksne, så der er plads til alle. Der er igen i år mulighed for at købe kiks og skumfiduser, så børnene kan riste skumfiduser over vores bålfade. Der er musik og vi har været så heldige at få Ibi Støving til at afholde båltalen. Det kan kun blive en god aften.

Har I ikke fundet jer et sted at nyde årets store Skt. Hans bål, så kan I besøge Østerstrand, hvor de står klar med følgende program:

Kl. 17.00         Rist skumfiduser over bålfad

Kl. 18.00         Børnebål tændes

Kl. 20.45         Ibi Støving holder båltale

Kl. 21.00         Bålet tændes og der synges Midsommersang (afhjulpet af Jesper Gade på guitar)

Herefter spiller Jesper Gade frem til kl. 22. Beach Baren har selvfølgelig åbent for salg af is, drikkevarer og lette måltider.