Politi måtte i sidste uge anholde 40 personer, der udeblev fra aftale i Fogedretten i Haderslev. Aktionen fortsætter.

I sidste uge gennemførte Syd- og Sønderjyllands Politi en fogedaktion i Haderslev. Aktionen blev gennemført tirsdag, onsdag og torsdag i uge 26. Her fik 61 personer behandlet deres sager ved fogedretten i Haderslev. Ud af de 61 personer blev de 40 anholdt af politiet, mens de resterende 21 enten dukkede op af sig selv eller på foranledning af politiet. En del skyldnere udebliver fra fogedretterne og må anholdes af politiet for at sikre, at de møder op i retten.

Aktionen fortsætter i Haderslev, så politiet vil også i den kommende tid anholde personer til fogedretten og henstiller til, at borgere, der er eftersøgt til fogedretten, henvender sig frivilligt til fogedretten i Haderslev onsdag, torsdag eller fredag mellem klokken 9.00 og 11.00, så de undgår at blive anholdt af politiet. Fogedretten i Haderslev holder ferielukket i ugerne 29-30-31.

Syd- og Sønderjyllands Politi har i øjeblikket ekstra fokus på denne type sager og gennemfører også fogedaktioner i Sønderborg, så borgere, der udebliver fra deres aftale med fogedretten, risikerer også her at blive anholdt i hjemmet eller på deres arbejdsplads.