En 24-årig mand har her til middag været udsat for en forbrydelse på Haderslevvej i Kolding. Vagtchef Jesper Brian Jensen vil ikke komme nærmere ind på sagen lige nu, men fortæller at hvis man har hørt råben og skrigen, eller set noget i området, skal man ringe ind til Sydøstjyllands Politi.

Klokken 12.30 kommer en anmeldelse om den 24-årige mand, som på daværende tidspunkt har været udsat for en forbrydelse, der kan endnu ikke oplyses nærmere informationer. Manden er ikke kommet til skade, men blev iført en DNA-dragt, da han skulle forlade stedet med Sydøstjyllands Politi.

Lige nu søger Sydøstjyllands Politi de to gerningsmænd, der står bag forbrydelsen af den 24-årige mand. I forbindelse med efterforskningen i sagen beder vagtchef Jesper Brian Jensen om, at man ringer ind til Sydøstjyllands Politi, hvis man har set to mistænkelige mænd, hørt råb og skrig omkring middagstid på stedet eller ligende.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

[bsa_pro_ad_space id=6]